TENS Pijntherapie

Tens staat voor Transcutaeous Electrical Nerve Stimulation. Dit betekent zoiets als "door de huid gaande, electrische zenuwstimulatie". De behandeling bestaat uit het toedienen van kleine elektronische schokjes aan, net onder de huid liggende, zenuwvezels. Het contact wordt gemaakt via elektroden die op de huid geplakt worden.

 TENS elektroden worden over het algemeen geplaatst rond het pijnlijke gebied, op het pijnlijke gebied of op bepaalde acupunctuur plaatsen. TENS helpt ons door lichaamseigen pijnstillende stoffen te laten produceren. TENS geeft geen directe oplossing van de oorzaak van de pijn maar verlicht de pijnklachten. TENS stimuleert verschillende ontstekingsremmende stoffen welke het lichaam helpen in het genezingsproces. 

Tens wordt ingezet bij mensen met rugklachten. Zowel pijnklachten aan de nek/halsregio als lage rugpijn en hernia klachten kunnen worden verlicht met TENS. Vaak kan de oorzaak van pijn kan niet worden weggenomen. Dat betekent echter niet dat pijn zonder meer geaccepteerd hoeft te worden. TENS kan de oorzaak niet wegnemen, maar kan er wel voor zorgen dat u beter slaapt of kunt ontspannen.

39,99 (Incl.)
Tens 240  Natuurlijke pijnbestrijding door de toepassing van Tens Tens therapie maakt gebruik van elektrische impulsen in een laag...
Aanwezig
+